Despre noi

Sixt Group România este prima companie de leasing operational din Romania si una de top din industria auto locala, unica prin ceea ce ofera - toate serviciile sub acelasi acoperis: leasing operational (SIXT Leasing), rent a car (SIXT Rent a Car), vanzare de masini SH (SIXT SH), vanzare de masini noi (dealer autorizat Opel - Union Motors) precum si service auto (cel mai mare service auto din Romania - Union Motors).

 

Obiectivul Sixt Group România a fost mereu acela de a crea solutii personalizate adaptate nevoilor reale ale clientilor. Prin sistemul “One-Stop Shop” oferim servicii integrate clientilor care au astfel posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe servicii in functie de nevoile lor concrete. In prezent, aproximativ 80% dintre clientii nostri acceseaza 4 sau 5 servicii simultan. De asemenea, datorita sinergiei Grupului si pentru ca dispunem de serviciile de rent-a-car si de leasing operational, din 2015, ne-am indreptat atentia spre IMM-uri si spre companiile de tip Start Up. Le oferim acestora accesul la beneficii pe care doar marile companii le au.

 

Accentul pus pe serviciile personalizate a dus in 2015 la crearea unui serviciu unic pe piata locala, posibilitatea de a inchira o masina cu doar 9.99 Euro pe zi, in weekend. De asemenea, am lansat Programul Prima Masina SH sau “Pachetul Fara Griji”, gandit sa vina in sprijinul romanilor care isi doresc sa cumpere o masina Second Hand. Programul a fost vandut integral in 2 ani.

 

Leasing Operational - Flexibilitate

 

Second Hand – Fara griji

 

Rent a Car – Calitate. Varietate. Experienta memorabila.

 

UMCS – Dealer Opel si unul dintre cele mai mari service-uri din Romania, autorizat Opel, Dacia, Renault si Multibrand